神棍黃天雷

外賣仔何金銀

神棍黃天雷

文章 外賣仔何金銀 »

死仆街黃天雷冇果樣整果樣五顔六色傳假敎!屌你老母欺師滅祖邊撚個放你傳敎呀?你邊度買個傳教番嚟呀?!
附加檔案
DaDa

Re: 神棍黃天雷

文章 DaDa »

呢條光頭神棍賊喊捉賊,話人哋唔係曾公放大教,人哋即時掟個肚兜出嚟。相反光頭神棍連一件法器都冇,擺撚到明偷教啦屌佢老母,仲衰撚過買教,佢好意思收徒弟七萬二過天教?吹佢就天下無敵,食屎啦仆街。
外賣仔何金銀

文章 外賣仔何金銀 »

先話鳩人地在先,原來到尾自己乜都冇,所以咪要同啲儍仔徒弟講,日日番壇放符放法打鳩太空人囉😏唔知打倒對方未呢黃天雷?跟佢學吹水一定無敵中哂天雷呀🤣
含得撚果汁象皮糖

文章 含得撚果汁象皮糖 »

想知道其實佢係唔係史力加嘅親戚?點解咁似樣嘅?
附加檔案
梁春代

文章 梁春代 »

神牌又六壬又茅山,枯枝有動作啦!冇果樣整果樣係咪姓嘈嘅喺背後批準推動佢呀!
梁春代

文章 梁春代 »

神棍老千最鍾意話你俾人放野呀!跟住又話日日要同人鬥法呀!但係次次都冇人中嘅,文又唔得武又唔得天雷咁猛來去一招有冇第二招呀,天雷你好多徒弟背後懷疑緊你唷🤣
九兩菜

文章 九兩菜 »

屌你老味係到搞徒弟屎忽🤢🤢🤢
附加檔案
牛脷酥

文章 牛脷酥 »

估計係姓曹嗰個放佢落山。屌~姓曹嗰個都學唔到嘢啦!又茅山,又六壬,又泰國嘢,而家又學下茅。黃天雷仲夠膽死同D徒弟講佢係掌門,佢對上大把師兄都唔敢講,根本冇人承認佢,佢喺班徒弟面前係咁搏命吹,佢班徒弟仲以為自己個師父法力無邊,俾個師父坤到冇曬錢,最終乜都學唔到。
蝦蝦蝦蝦

文章 蝦蝦蝦蝦 »

聽聞佢連佢門口條開拳符都唔識寫,喺其他符書度抄出嚟,再撈啲六壬嘢!咁就死得啦!佢連最最最基本嘅嘢都唔識,仲話傳教?
長崎良美

文章 長崎良美 »

佢咪係FB直播壇前斬爆個徒弟嘅痴線神棍!!! :o
回覆文章